dilluns, 24 d’octubre del 2016

APADRINEM L'ESTANY D'IVARS I VILA-SANA

El dia 20 d’ octubre de 2016, els nens, nenes i senyoretes, vam partir cap a l’ Estany d’ Ivars i Vila-sana, per donar una volta amb bici. Ens vam trobar amb l’ Eva, una noia que ens va explicar informació sobre la vegetació de l’ estany. Vam escoltar, aprendre i veure moltes coses  que abans no sabíem  sobre la flora de l’ estany. Abans d’ anar a la següent activitat prevista, al Gabriel, se li va punxar la roda de la bicicleta. Vam haver de trucar al seu pare  perquè el vingués a buscar. Vam continuar la visita amb una bicicleta punxada.
A l’ embarcador de Vila-sana, uns nois especialistes en la fauna aquàtica, ens van explicar unes quantes cosetes importants. Ens van ensenyar, uns quants tipus de peixos al·lòctons de l’ estany, com ara la carpa i una mica d’ explicació perquè no feien bé als altres peixos comuns.
A cal Sinén ens vam trobar amb el pare del Gabriel, que el va portar cap a casa. Finalment, nosaltres, esgotats per tant pedalar vam anar, a poc a poc, cap a  l’ escola. Va ser una visita magnífica, no la oblidaré mai !   

Maria Alexandra Padureanu (6è.)

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada