divendres, 14 d’octubre del 2022

SORTIDA A L'HORTA DE LLEIDA

 Ahir l'alumnat de cinquè vam anar a visitar l'Horta de Lleida, una partida plena de parcel·les d'horts ecològics. Allà ens van ensenyar els horts que els lleidatans i lleidatanes cultiven de forma totalment ecològica.

Vam poder observar verdures i hortalisses de tot tipus i la Eva la nostra monitora ens va explicar diferents curiositats per tal de tenir èxit a l'hort. També ens va explicar les diferents verdures de temporada que podem posar a l'hort de l'escola, de ben segur que li farem cas.

Més tard vam poder comprovar de primera mà quina era la feina dels pagesos al camp, nosaltres en vam convertir en pagesos!

També vam aprendre a fer compost natural i substrat ecològic, més tard vam plantar una llavor de fava i llavors d'espinacs, aquestes ens les hem emportat a casa i l'Eva ens va donar, per l'hort de l'escola, planter de fava i estirabecs, ben aviat el podreu veure a l'hort!!!!

En acabar la jornada de matí l'autocar ens va venir a recollir i ens vam retrobar amb els nostres companys i companyes de cicle inicial, els quals vam dinar tots junts al parc de la Mitjana, allà vam compartir estones i moments de joc, de rialles i de molta amistat. Grans i petits vam gaudir moltíssim.


A continuació us deixem un recull de les fotografies, esperem que us agradi força.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada